yakult over de datum?

Kun je yakult over de datum nog gebruiken?

Deze kleine flesjes zijn over de gehele wereld bekend. Een klein beetje zuiveldrank die lekker gezond zijn. Aangezien het toch een zuivelproduct is durven veel mensen het niet aan om yakult over de datum nog op te drinken.

Toch is dit eigenlijk geen enkel probleem, mits het om een paar dagen gaat. Heb je een flesje yakult die net een dag of drie over de datum is? Dan kun je deze waarschijnlijk nog gewoon opdrinken. Niet elk flesje bederft op hetzelfde moment, en dus is er altijd een soort “marge” meegerekend met deze houdbaarheidsdatum. Het kan dus zijn dat je flesje toch bedorven is, maar de kans is groter dat je deze nog gewoon op kunt drinken.

Ruik even goed aan de yakult voordat je een slok neemt van yakult over de datum. Ruikt het nog zoals het altijd ruikt? Dan kun je het gewoon opdrinken zonder problemen. Heb je een flesje yakult gedronken, en kwam je er daarna pas achter dat deze over de datum was? Als je niks vreemds geproefd hebt, hoef je je waarschijnlijk geen zorgen te maken en zul je er niet ziek van worden.


yakult is . Bekijk alles van !
TGT Te gebruiken tot
THT Tenminste houdbaar tot

Let op! Ons advies over de houdbaarheid van yakult is enkel ons advies. Wij zijn geen medici, dus het opvolgen hiervan is op eigen risico. Is je weerstand minder dan gemiddeld, of ben je zwanger? Vraag dan advies aan een dokter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *