spinazie over de datum?

Kun je spinazie over de datum nog gebruiken?

Heb je (verse) spinazie over de datum gevonden thuis? Dan vraag je je nu vast af of je dat nog gewoon kunt bereiden en op kunt eten. Over het algemeen kun je je bij spinazie beter houden aan deze datum. Toch is het niet nodig om de spinazie direct weg te gooien zodra het over de datum is.

Kijk goed naar de spinazie voordat je het opeet. Ziet her nog vers uit? Dan kun je deze waarschijnlijk nog zonder problemen eten een aantal dagen na de houdbaarheidsdatum. Begint de spinazie wat vochtig te worden? Dat betekent dat het aan het bederven is, en kun je het beter niet meer opeten.

Verse spinazie bewaar je het beste in de koelkast, waar het ook nog luchtdicht verpakt is. Doe je dit, dan zal het langer duren voordat de spinazie bederft, en heb je meer tijd om het gewoon op te eten.


spinazie is . Bekijk alles van !
TGT Te gebruiken tot
THT Tenminste houdbaar tot

Let op! Ons advies over de houdbaarheid van spinazie is enkel ons advies. Wij zijn geen medici, dus het opvolgen hiervan is op eigen risico. Is je weerstand minder dan gemiddeld, of ben je zwanger? Vraag dan advies aan een dokter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *