jillz over de datum?

Kun je jillz over de datum nog gebruiken?

Jillz: Een heerlijke verfrissende cider. Maar wat als je Jillz over de datum is? Kun je het dan nog opdrinken? Veel sterke drank vergaat niet door het hoge percentage wat erin zit, maar bij minder sterke dranken zoals bier, en ook cider zoals Jillz is dit niet het geval.

Jillz kan wel zeker over de datum gaan, en kan na enige tijd ook enorm van smaak veranderen. Vind je een flesje wat meer dan een maand over de datum is? Dan zou ik het persoonlijk niet meer opdrinken, en gewoon weggooien.

Flesjes jillz minder dan een maand over de datum kunnen vaak nog prima gedronken worden. Zijn ze altijd goed gesloten geweest? Dan loont het om even goed te ruiken aan de jillz voordat je een slok neemt. Als alles nog prima ruikt, kan het geen kwaad om het verfrissende flesje toch nog gewoon op te drinken.

Kortom: Vertrouw je eigen geur bij het drinken van jillz over de datum. Ruikt het nog goed, en is de datum niet te lang geleden verstreken? Dan kan het waarschijnlijk geen kwaad om het op te drinken.


jillz is . Bekijk alles van !
TGT Te gebruiken tot
THT Tenminste houdbaar tot

Let op! Ons advies over de houdbaarheid van jillz is enkel ons advies. Wij zijn geen medici, dus het opvolgen hiervan is op eigen risico. Is je weerstand minder dan gemiddeld, of ben je zwanger? Vraag dan advies aan een dokter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *